About us

Želite posjetit Hrvatsku, i tražite kutak za bijeg od svakodnevnice na čarobnoj obali mora s netaknutom prirodom ili želite praznike provesti s obitelji, s prijateljima na nekoj luksuznoj jahti, u villi daleko od svih ili s grupom biciklista, motorista, razotkrit netaknute krajeve ili imate kućnog ljubimca a problem Vam smještaja, ili ste penzioner i želite malo mira van sezone i koji mjesec odmora uz mediteransku klimu, sunce i miris mora po povoljnim ponudama ili želite stomatološke usluge kod vrhunskih zubara i to Vam možemo ugovorit i za sve ostalo prepustite nama, Vaše je samo da svoje želje izrazite i na nama je da ih ispunimo i zato je CROATIA TRAVEL CAVALIER uz Vas, da uljepšamo Vaš odmor i pružimo naj bolje u ispunjavanju i najzahtjevnijih potreba gostiju.

Ukoliko se zaljubite u Hrvatsku, poželite ostat stalno i povremeno i za to imamo rješenje. Tijekom proteklih osam godina, uspješno vodimo Agenciju za nekretnine i consalting kao prednik Hermes investa i današnji CHATEAU D.F. d.o.o. investitore vodimo kroz investicijske prilike u Hrvatskoj vodeći prvenstveno računa o sigurnosti partnera, povratu na investiciju, budućem profitu i dodanoj vrijednosti, uz stalno nastojanje da za uložena sredstva dobiju maksimum. U kratkim rokovima investitorima pronalazimo najbolje investicijske opcije te na zahtjev klijenta, aktivno sudjelujemo u realizacijama projekata.

Vaš smo savjetnik za ulaganja i planiranje projekata, ali i poželjan partner za kompletiranje investicijskog ciklusa širokom ponudom usluga nakon kupnje nekretnine po principu ‘ključ u ruke’. Informiranost, poznavanje tržišta, znanje i iskustvo, otvorena komunikacija, svladavanje zapreka i transparentnost su kvalitetne garancije klijentima te uz takav pristup postavljamo nove standarde u poslovanju s nekretninama.
S obzirom na položaj i dugoročne komercijalne i strateške perspektive na Jadranu i Hrvatskoj, orijentirani smo na nekretnine i investicije u turizmu, nautičkom sektoru, obnovljivim izvorima energije te investicijama u proizvodnji zdrave hrane i pitke vode.

Na području koje pokrivamo, očigledan je potencijal tržišta na kojem se povećavaju domaće i inozemne investicije u turističkom, rezidencijalnom i poslovnom sektoru . Jadranska obala miljenik je svjetskih medija, okruženje je stabilno, ulazimo u europske integracije a turizam već 11 godina bilježi neprekinuti rast. Zbog navedenih razloga i dugoročne perspektive, bazirali smo svoje poslovanje u Dalmaciji sa sjedištem u gradu Splitu kao financijskom, trgovačkom, poslovnom i kulturnom centru ove regije.

Pred našim partnerima smo odgovorni za procese kupnje i daljnji razvoj njihovih projekata a brojne uspješne realizacije i zadovoljni klijenti su najbolja potvrda naše misije i vizije poslovanja.
Prihvatite izazov, obratite nam se s povjerenjem i krenite na uzbudljivo putovanje Hrvatskom i njenim nekretninama – sa nama sigurno dolazite do cilja!